Sådan finder du det badetøj der passer dig bedst

Ingen kommentarer Del:
bikini_hav_dykning_
h25

Medmindre du er dedikeret nudist, er badetøj ret vigtigt hvis du gerne vil ud og svømme. Det er lige meget om det er fordi du har egen pool, skal besøge svømmehallen eller havet, eller har en lækker rejse planlagt til et sted med masser af badestrande. Når man tænker afslapning er badetøj ofte en vigtig del af ligningen.

Men der findes efterhånden et utal af forskellige former for badetøj derude, og der er ingen der undrer sig, hvis du er blevet lidt forvirret over hvilken slags du så burde købe. Læs videre her hvis du leder efter nogle gode råd, til hvordan du finder det badetøj der passer bedst til dig og dine behov.

Køb efter kropstype og komfort

Når man er ude at bade er man ofte mere nøgen end man normalt er i mange andre offentlige sammenhænge. En vigtig ting at tage højde for når du leder efter badetøj er altså hvilket sæt du ville være komfortabel med at have på, når du højst sandsynligt vil være ude blandt andre mennesker.

Man kan også hurtigt komme til at tænke at dette kun gælder kvinder, men det gælder i ligeså høj grad mænd. Et godt tip til den usikre mand kan være at gå efter meget farverige og mønstrede badebukser, så det er dem folks øjne bliver fanget af, i stedet for din krop, hvis du er ukomfortabel med at folk kigger.

Hvis du som kvinde er usikker omkring for eksempel dine lår, kan du gå i mandeafdelingen og købe badebukser som en del af dit badetøj. Ved at parre dem med enten en badedragt eller en bikinitop, kan du føle dig lidt mere dækket uden at skulle trække i det helt store dykkergear.

bikini_hav_dykning_

Køb badetøj efter behov

Der er stor forskel på hvilken slags badetøj du skal trække i, i forhold til hvad du skal. Skal du fx ud af dykke, er det en lidt anden slags badetøj du skal have fat i, end hvis du bare skal ud og dase den ved pool siden.

Skal du ud og dykke seriøst, skal der nok lidt mere research til, end hvis du bare skal et dyp i Vesterhavet. Det er vigtigt at have styr på, på forhånd hvor dybt du har planer om at dykke. Vil dykkerbriller og en snorkel være nok, eller skal du til og ud og leje den helt store oxygentank? Vil du gerne have flere råd til hvis du skal ud og dykke, så besøg Rygcrawl.dk.

Der er masser af fisk i havet

Føler du dig virkelig usikker på hvilken slags badetøj passer bedst til dig, så udnyt det faktum at næsten alle tøjbutikker har indtil flere prøverum, så du kan blive helt sikker på hvilken slags badetøj du burde have med dig hjem.

bikini_hav_dykning_

Tag både de sikre og de mere ’out there’ valg ned fra hylderne. Hvem ved, det kan være du finder ud af, at nogle af de ting du ellers aldrig ville være trukket i, faktisk klæder dig helt super! Prøverum er dit frirum til at eksperimentere, og der er ingen der dømmer dig på hvad for noget badetøj du tager med derind.

Previous Article

Indret garagen eller værkstedet ordentligt og få plads til mest muligt

Next Article

Fordele og ulemper ved at tage et kviklån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *