Gode ideer til firmafesten

Ingen kommentarer Del:
koncert med masser af mennesker
h25

Den klassiske firmafest er altid forrygende sjov. Det kan den i hvert fald være, hvis den bliver planlagt rigtigt! Der er masser af muligheder for sjov og spas samtidig med, at I kan blive rystet godt sammen. Der findes nemlig et hav af sjove teambuilding opgaver, I kan komme på. 

I denne artikel har vi samlet nogle af de allerbedste ideer, som I kan bruge som underholdning til jeres næste firmafest. Så kan I være sikre på, at det er en fest, de fleste kan huske.

Mennesker der sidder og snakker

Tænk ud af boksen

Hvis I virkelig vil overraske med den fedeste fest nogensinde, så er det bare med at tænke ud af boksen. Der findes et hav af events, der kunne være spændende at gøre brug af. De populære escape rooms er blandt andet en rigtig god teambuilding øvelse. 

Her kan I også se, hvem der vil være bedst i sådan en situation. Bland holdene godt og sæt en præmie på højkant, så vil I ellers se alle kollegerne knokle røven ud af bukserne.

Det kan også være I har lyst til en temafest? Så er der igen et væld af muligheder. Måske skal det være en flot og fancy James Bond aften? Her vil der blive slynget en række martinier og bardisken. Det giver dog altid lidt ekstra til en fest, hvis den har et tema. 

To øl der skåler

Spørg kollegerne til råds

Det kan tage meget af det sjove ud af en fest, hvis man skal til at evaluere på den efter. Det er dog en rigtig god idé at høre kollegerne ad, hvad der fungerede sidst og hvad der ikke gjorde. På den måde kan I optimere festen, så den bliver allerbedst. 

Der er dog helt sikkert en masse modstridende meninger, da alle ikke har samme mening. Det kan eksempelvis være, at der var en, der synes det var rigtig øv, fordi han havde ondt i hovedet – men i virkeligheden havde han bare glemt sin bideskinne derhjemme. 

I kan også roligt sende en føler ud til kollegerne om ideer til festen. På den måde får I virkelig også personliggjort festen, og resten af kollegaerne vil derfor også føle, de har været med til at planlægge lidt. 

I kan altid beslutte jer for nogle valgmuligheder, så det kun er dem, de skal tage stilling til. Ellers ender I lige pludselig med en masse forskellige idéer, I ikke kan nå at udføre.

Previous Article

Gode julegave ønsker

Next Article

Gå vinteren i møde med sikkerheden i behold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *