Kreativitet i din hverdag

Ingen kommentarer Del:
Skriveblok
h25

Bliver du også nemt stresset efter lange dage præget af travlhed? Kan du også mærke i din krop, at du føler dig udbrændt efter fysisk arbejde? Så er det måske en idé at koble af med kreative aktiviteter. Læs med her for at se, hvilke fordele der er ved at slippe kreativiteten løs!

Glødende pære

Derfor er kreativitet godt

Måske står kreative udfordringer i stærk kontrast til, hvad du ellers foretager dig i din hverdag. Men netop derfor kan det være godt! Ved at udfolde din kreativitet får du muligheden for at udfordre dig selv, samtidigt med at du kan komme helt ned i gear og dermed koble af. 

At være kreativ behøver heller ikke at være noget, du foretager dig alene. Man kan sagtens lave sjove aktiviteter sammen med sine venner. 

Det kræver heller ikke nogen form for fysisk bevægelse – det kan du gøre på dit arbejde eller på et andet tidspunkt. Men det kræver alligevel, at du tænker i alternative baner, hvis du eksempelvis gerne vil kreere noget unikt. 

Hvad enten du kunne tænke dig at prøve kræfter af med at male, tegne, klippe, klistre eller noget helt femte, så er der noget for enhver smag. 

Scrapbooking

Et eksempel på en kreativ aktivitet kunne være scrapbooking. Med scrabooking kræver det, at man har et scrapbooking album, en masse billeder og forskellige klistremærker og tusser. Derudover er det næsten kun fantasien der sættet grænser! 

Man kan klippe sine billeder ud i forskellige forme, og herefter lime dem fast på farverigt papir omringet af forskellige klistermærker. 

Kulørt papir, som kan findes her, pifter uden tvivl hverdagen op, og der findes et hav af muligheder, ift. hvilket slags papir man vil vælge. 

Glæden ved scrapbooking er stor, da man i fremtiden kan kigge igennem sit album, og frydes ved alle de gode minder man har haft. 

Yderligere behøver scrapbooking ikke at være noget man foretager sig på én eftermiddag. 

Man kan løbende arbejde på sit album hver uge, eller når man lige har tid. 

Dermed er det ikke en presserende opgave men en hyggelig aktivitet, man kan foretage sig, når man har brug for en pause fra en ellers travl og action-fyldt hverdag.

Maling med rævemotiv

Breve til venner og familie

En anden kreativ aktivitet man kunne foretage sig, kunne være at skrive breve til venner eller familie, som man ikke har set i lang tid. At skrive et brev behøver bestemt ikke at være kedeligt. Ligesom med scrapbooking kan du vælge papir i forskellige farver, og efterfølgende skrive nogle søde ord til én du holder af. 

I en verden præget af digitalisering og corona så er der næsten ikke noget bedre end at modtage et brev fra nogen, som har brugt tid og energi på at personliggøre det.

 

Previous Article

Gør det enkelt – gør-det-selv

Next Article

Et lån åbner op for en hel del muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *