Sådan indretter du din lille entre nemt og praktisk

Ingen kommentarer Del:
Sådan indretter du din lille entre nemt og praktisk
h25

Hvis du har en lille entre, kan den hurtigt komme til at virke rodet. Også selvom du egentlig er et meget ordentligt og ryddeligt menneske. Det skyldes, at der er rigtig mange ting, som du har brug for, er i din entre. Men hvis du ikke har fået indrettet entreen med de helt rigtige opbevaringsmuligheder kan det være svært at få det hele til at være der.

Du får her en guide til, hvordan du nemt kan få sat system i tingene i entreen, så den virker rydelig og indbydende, men så det også er nemt og praktisk for dig at finde de ting, som du skal bruge, når du står og skal ud af døren.

En hattehylde er med til at holde styr på det hele

Noget af det vigtigste for dig er selvfølgelig, at du skal have opbevaret dine jakker og frakker. Det er meget forskelligt, hvor mange jakker og frakker et menneske har. Men sandsynligheden taler for, at du i hvert fald både har en sommerjakke, en vinterjakke og en regnjakke. Har du flere jakker og frakker, kan det være en god ide at sortere dem løbende, så det kun er dem, som du bruger lige nu, der hænger fremme. Det vil altså sige, at du pakker vinterjakkerne væk om sommeren og omvendt.

En måde at få en god plads til de jakker, som du bruger mest, er ved at få en hattehylde med krog. På krogen kan du hænge de jakker, du bruger meget, på den måde er det nemt og hurtigt for dig at snuppe en, inden du skal ud af døren. Samtidig gør hattehylden det muligt for dig at have alt det andet, du skal bruge liggende på den. Det kan for eksempel være din cykel hjelm, din hue og vanter eller et tyndt halstørklæde om sommeren. En hattehylde med krog giver dermed mange flere opbevaringsmuligheder end en almindelig krog.

Få samling på dine sko og få overblik over din entre

En anden god måde at få et overblik over din entre på er ved at få samling på dine sko. Dine sko kan hurtigt komme til at stå og flyde i hele entreen. Det er derfor en god ide, at du får et sted, hvor de kan stå, og hvor du nemt kan se, hvilke sko du egentlig har.

Igen kan det være en god ide, at du sorterer dine sko efter, hvilken årstid det er. Når det er sommer, skal du for eksempel ikke bruge dine store vinterstøvler, og når det er vinter, skal du ikke bruge dine sandaler. Der kan du lægge dem ned i kælderen, op på loftet eller ind under sengen. Der er mange gode opbevaringssteder til tøj og sko, som du ikke bruger.

Du kan faktisk også bruge en hattehylde til at have sko på. Hvis du ikke har så mange hatte, kan du stille din sko op på hattehylden. På den måde står de ikke og fylder nede på gulvet, og du kan nemt finde dem, når du skal ud af døren.

Previous Article

Find din vaskemaskine her

Next Article

Hvilket køleskab skal du vælge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *