Styrk den danske ånd og se Wozniacki live

Ingen kommentarer Del:
Styrk den danske ånd og se Wozniacki live
h25

En af de mest undervurderede former for kultur, blandt den nye gruppe af kultur radikale, er sport. Sport har på ingen måde den samme status som for eksempel kunst og litteratur. Dette skyldes, at det umiddelbart ikke virker nær så intellektuelt, og man ikke får det samme ud af sport, som af kunst og litteratur. Dette er ikke forkert, dog er der en kæmpe misforståelse i, at sport ikke er kultur på samme linje, for det er det absolut. I virkeligheden har sport en hel enorm vigtig politisk rolle, og er faktisk den kulturelle linje med størst politisk magt. Den rammer nemlig i højere grad det nationale plan, hvor den almindelig befolkning bliver berørt af det. På mange måder er sport også i højere grad noget, der leveres af nationen ved Verdensmesterskaberne eller de olympiske lege. Det kan på den måde også være med til at ryste en nation sammen.

Der er ingen tvivl om, at sportens styrke kommer stærkest til udtryk ved store arrangementer, hvor hele verdenen samles omkring dette. Her kan man også ved hjælp af særlig deltagelse eller udeblivelse udtrykke nationens nationale politiske holdning til andre lande. Dog er det trods alt sjældent, at disse arrangementer finder sted, og det er netop derfor, at sportens rolle ofte bliver glemt. Dog kan der stadig være noget særligt ved at se særligt danske sportsbegivenheder. Der er ingen tvivl om, at der er nogle discipliner, som danskerne gør det bedre i. Det er derfor også disse, der skaber en særlig nationalånd. Dette er for eksempel sportsgrene som svømning, hvilket kom tydeligt til udtryk ved sommerens OL. Det kan også være håndbold, hvor store dele af den danske befolkning samles foran fjernsynet, når håndbold mesterskaberne løber over skærmen. Til sidst er der selvfølgelig hele Danmarks sports darling Caroline Wozniacki, som på nettet. Så skal du se wozniacki live klik her: http://tennislive.dk/wozniacki-live-naeste-kamp/

At se Wozniacki live kan give gå på mod

Danmark er et lille land, og det er derfor også ekstremt, når et af landets talenter kommer op og spiller med de store drenge som USA og Rusland. I forhold til mange andre lande opfostre Danmark ikke sportstalenter på samme måde, og derfor er det hele ikke en nær så realistisk drøm for danske børn, som for så mange andre. Derfor giver det også et enormt gå på mod, når børn får lov til at se Wozniacki live, der har trænet hårdt og disciplineret for at nå hertil. Det handler om at skabe lyst og motivation, hvilket især gøres gennem forbilleder og idoler, som for eksempel Caroline Wozniacki.

Familien kan samles om at se Wozniacki live

Der findes mange, der ikke finder sport særligt interessant. Det er nemlig noget, man helst skal have ind med modermælken. Det nemlig især det at være dedikeret til en særlig sport eller et særligt hold, der gør det sjovt at se. Derfor handler det også om, at man vækker interessen tidligt. Herved kan det blive en familie tradition at tage ind og se en særlig sport eller et bestemt hold.

Previous Article

Douchebags har du med

Next Article

Sådan finder du gaver til kvinden, der har alt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *