A-kasse for selvstændige

Ingen kommentarer Del:
A-kasse for selvstændige
h25

Som selvstændig vil du ofte løbe en langt større risiko for, at du pludselig ikke har en indkomst. Hvis din virksomhed ikke længere kan køre rundt, kan du ende med at stå uden løn – og måske endda med en gæld oveni. Det er derfor vigtigt, at du sikrer, at du har en indkomst, hvis du skulle komme i den situation. Det gør du ved at melde dig ind i en a-kasse, der kan hjælpe selvstændige.

Hvis du har en familie, er det ekstra vigtigt, at du sikrer dig bedst muligt, men generelt er det jo umuligt at leve uden en indkomst. Med a-kassen er du sikret et minimumsbeløb hver måned. Det er derfor en god mulighed for dig for at få nogle penge ind, hvis det viser sig, at din virksomhed ikke kan løbe rundt alligevel, og du er nødt til at lukke den. Så har du nogle penge, så du kan forsørge dig selv, mens du søger efter et arbejde igen. Det er en god ide at tage en chance og springe ud i drømmen om at blive selvstændig, men det er også en god ide, at du sikre dig selv og din familie, hvis det ikke går godt alligevel.

Billig a-kasse er en god løsning som selvstændig

Hvis du selv skal lægge en masse penge i at udvikle produkter eller at skabe et varelager, kan det være en god ide, at du finder en så billig a-kasse som muligt. Det kan nemlig gøre det muligt for dig at få råd til en a-kasse, samtidig med at du bygger din virksomhed op. For de fleste er det en rar følelse, at de har et sikkerhedsnet, som en a-kasse jo er. På den måde ved de, at de har nogle penge, hvis det ikke går godt med virksomheden alligevel.

På sammenligningssider som billig-akasse.dk kan du nemt og hurtigt finde en billig a-kasse, der passer til dit budget og dine behov. Det er en god mulighed for at finde det helt rette match for dig.

Skift a-kasse ved brancheskift

Hvis du går fra at være lønmodtager til at være selvstændig, er det en god ide at se på, om den a-kasse, som du er medlem af, stadig kan hjælpe dig. Det er særligt vigtigt, hvis du skifter branche, når du bliver selvstændig. Hvis du går fra at være sygeplejerske til at sælge børnetøj på fuldtid, er det ikke sikkert, at din nuværende a-kasse kan hjælpe dig. Som sygeplejerske er du højst sandsynligt medlem af det, der hedder en fagligt afgrænset a-kasse. Det vil sige en a-kasse, der hjælper specielle faggrupper. Når du skifter til en anden faggruppe, skal du altså også finde en anden a-kasse.

Der er mange a-kasser, der kan hjælpe lønmodtagere og selvstændige på tværs af faggrupper. Det kan derfor være en god ide, at du bliver medlem af en af dem frem for at blive i din nuværende a-kasse. Det vil være den bedste løsning for dig, hvis det mod forventning ikke skulle gå godt med din virksomhed, og du er nødt til at komme på dagpenge.

Previous Article

Familie problemer

Next Article

Douchebags har du med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *