Familie problemer

Ingen kommentarer Del:
Familie problemer
h25

Vi kender det alle, af og til oplever vi det alle. Der kan være problemer i familien, i hjemmet og det hele kan virke uoverskuelig. Det er helt normalt. Der er ingen grund til særlig pres eller stress. Det er normalt at i ekstra ordinære situationer og perioder at kroppen også ændrer sig. At man måske ikke har de samme lyster på samme niveau, man ellers hidtil har haft. Men hvad gør man så? Har du overvejet buttplugs? Buttplugs til familier med problemer.

Buttplugs er ikke kun til kvinden, der gerne vil udforske sin krop. Men også til teenagedatteren der lige skal have lov til at kende sin krop – før hun kaster sig ud i den store verden. Det er altid godt med en eller anden form for erfaring, og buttplugs kan give erfaringer – helt under kontrol.

Når manden har travlt

Når manden i huset har travlt, kan det være årsag til flere skænderier. Kvinden kan hurtigt føle sig overset og som en tjenestepige, der egentlig ikke er noget værd. Hun skal stå for alt det huslige såsom opvask, tøjvask, madlavning, indkøb og også børnene – de skal i skole, de skal hentes og køres til fritidsaktiviteter og de skal vaskes og puttes. Det kan være svært og frustrerende for kvinden, der særligt i disse perioder også gerne vil ses. Der i disse perioder også gerne vil være i centrum, gerne vil føle at hun er noget værd og gerne vil have hendes indsats bliver anerkendt. Tja, kvinden vil have meget på en gang – og det kan give problemer hvis hun ikke føler, der bliver lyttet til hendes trang. For at undgå disse unødige konflikter, for at manden kan få mere arbejdsro, vil den kloge mand forkæle kvinden. Og hvem siger kvinder ikke bliver glad for buttplugs?

Buttplug vil være et hjælperedskab til familien med problemer. Det vil give parterne mere alene tid, så de hver især kan fordybe sig med sit eget dagligdags ræs, men det vil også give dem mulighed for at kende deres egne grænser og således vil de kunne udvikle et sundere parforhold. Dette forhold vil på længere sigt være stærkere, sundere og holde længere – forhåbentligt for evigt.

Nogle gange er det en god ide, at parterne savner lidt hinanden. Men ventetiden skal ikke være et kaos, man må godt pleje sig selv – og hvorfor ikke gøre det med buttplugs? Mange vil føle denne form for lejetøj er ekstremt grænseoverskridende og udenfor det samfundet finder normalt. Her er det gode at hvis man er i godt, stabilt forhold kan man overtræde disse grænser sammen. Der er ikke noget smukkere og sjovere end at eksperimentere sammen. Så selvom det lyder skræmmende, så slip skrækken og tag ja hatten på. For i spændingen ligger lidenskaben og det kan være man kan få kærlighedslivet op på et nyt plan. Hvor intensiteten svarer til at være nyforelsket men fundamentet er stærkt og stabilt. Netop det at det er ”forbudt” bringer også hinanden tættere. For intet er mere knyttende end en god hemmelighed.

Previous Article

Få ny selvtillid hos frisørsalonen i Roskilde

Next Article

A-kasse for selvstændige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *