Beskyt båden og anskaf dig nogle fenderlister

Ingen kommentarer Del:
Beskyt båden med fenderlister
h25

Det er altid en god ide

En båd er en rigtig stor investering for mange mennesker. Langt størstedelen af dem, som køber en båd gjorde det ikke som en impuls-ting, og for mange af dem er det ikke for sjov, at de købte den. Næ, det er faktisk således, at de fleste mennesker vælger at købe både, fordi det er noget, de virkelig brænder for. I Danmark er vi meget heldige, at størstedelen af landet er tæt placeret på vandet, så der er også rig mulighed for os, til at sejle rundt og more os på de åbne have. Men der er også meget ansvar forbundet med, at have en båd. Der er rigtig mange ting som bådejere som regel ikke ved om det, når de først køber en båd. Og det kan være et rigtig stort problem for mange at finde ud af, at deres elskede og hamrende dyre båd, egentlig ikke er så ligetil som den fine salgsmand fik dem til at tro.

Men det betyder på ingen måde at du skal begynde at gå i panik, for der er stadig meget du kan gøre for, at båden forbliver i tip-top stand uden, at du overhovedet skal gøre så meget for det. Det er i hvert fald en god nyhed, ikke? En af de måder du kan sørge for, at din båd bliver vedligeholdt uden, at bruge alt for mange penge er gennem det, vi kalder fenderlisterne. Det er en lille profil på din båd som nemt kan erstattes uden alt for mange problemer. Det lyder måske lidt intimiderende hvis det er din første gang, men hvis du er en bare lidt habil bådejer (eller har to arme og en sund fornuft) så skal det nok blive nemt for dig. Derudover er der rigtig mange ressourcer på nettet som du kan bruge til, at hjælpe dig med hvordan du får det sat på båden.

Hvordan gør jeg så?

Det er egentlig både et let og et svært spørgsmål der på mange måder afhænger af, præcis hvilken slags fenderlister du køber og hvilken slags båd du ejer. Forskellige fenderlister kræver forskellige monteringer og der kan faktisk godt være en relativt stor forskel på dem. For eksempel kræves det af PVC fenderlister, at du opvarmer dem før du prøver at sætte dem på. Derudover kan der opstå mange problemer når man sætter disse fenderlister på (men det skal ikke lade dig skræmme, der kan trods alt også opstå problemer når man skal bruge tape, men det er ikke altid tilfældet).

Nogle af de ting man i hvert fald skal passe på med er bl.a. at din fenderliste bliver for hård. Det kan give rigtig mange problemer, da du ikke rigtig kan sætte en uhåndterbar fenderliste på en båd. Derudover skal man også bide mærke i, at disse fenderlister kræver en behandling med bådvoks mindst en gang om året. Men hvis jeg kender dig godt nok er du sikkert en af de typer, der gør hvad de kan for at båden skinner.

Previous Article

Brug et webhotel til at optimere din indkomst

Next Article

Nyd en skøn ferie: Køb flybilletter til Tyrkiet nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *