Brug et webhotel til at optimere din indkomst

Ingen kommentarer Del:
Webhotel UnoEuro
h25

Internettet gennem tiderne

Nu om dage bruger alle og enhver disse webhoteller der kan hoste dine sites på nettet, til at få deres ting op på internettet. Det er eksploderet så hurtigt, at forskere verden over stadig diskuterer hvilken effekt det ”nye” medie internettet har på os mennesker. Men den effekt det har på dig, som gerne vil tjene lidt penge eller bare vise dine blogs er simpelthen, at du nu har en nem måde du kan komme ud til stort set hele verden på! Og det er netop gennem internettet.

Mediernes historie har været lang og vi står nu overfor en helt ny tid som aldrig er blevet set før. Først startede medier som bare den basale mund-til-mund snak. Dengang skrev vi ikke engang ting ned (for vi havde ikke opfundet alfabetet eller skriftkunsten) så alting blev overleveret oralt. Det gjorde viden også, men siden vi ikke kunne skrive hvad vi vidste ned var vi desværre blevet dømt til, at miste en stor mængde viden fordi der simpelthen ikke var nogen der kunne huske alting i menneskets historie. Men så kom skriften i forskellige civilisationer, og pludselig kunne man faktisk nedfælde de forskellige ting folk sagde og lærte. Inden længe kom den optimerede version af skrift, trykpressen, som nu gjorde at bøger og lignende ikke kun var for den uddannede elite, men derimod folket. Så kom radioen og tv’et som lod os alle følge med i verdensnyheder fra vores egen stue. Og nu, til sidst, kommer internettet. Det revolutionære ved internettet er, at det er et fuldstændigt demokrati. Du har lige så meget ret til at lægge dine ting på nettet som giganter som Google og Yahoo f.eks.

Hvordan kan du tjene penge på det

Nu med internettet er der virkelig rigtig meget forretning der foregår over internettet, og det er nemt at se hvorfor. Trods alt, hvorfor skal man ud og trave i det kolde og kedelige vejr en decemberdag, når man bare kan blive hjemmefra og se, hvad I har i jeres butik? Og hvorfor skal man tage sig sammen til at ringe op og have en debat med en person om de diverse priser, når man egentlig bare gerne vil ligge under dynen med en kop kakao og se hvad I helt præcis laver på jeres hjemmeside?

Hvis din virksomhed ikke har en hjemmeside hostet af et webhotel risikerer du, at miste rigtig, rigtig mange penge. Det er simpelthen fordi, som sagt, at nu om dage foregår så meget forretning over nettet, at det ville være ligesom at have en butik, men nægte at lade den stå i de blå sider eller have et skilt til den. Hvorfor ville du ikke gøre folk opmærksomme på, at du har en forretning og at der sælges gode varer derinde? Men spørgsmålet er så blandt andet hvilken webhotel du skal bruge. Unoeuro er en af de helt store inde for dette, for de hævder at de kan hoste for dig for så lidt som en euro om måneden. Det er vist ikke noget man kan sige nej til, når fordelene er så store.

Previous Article

Det perfekte lån kan hjælpe med flytning

Next Article

Beskyt båden og anskaf dig nogle fenderlister

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *