Turen går til Tyskland

Ingen kommentarer Del:
Tysk landskab
h25

 

Skal du snart på ferie? Vores sydlige nabo har mange ting at byde på. Landet er kæmpestort og rummer uendelige muligheder, uanset hvilken type ferie du er på udkig efter. Rejser til Tyskland er boomet de seneste år – primært på grund af storbyerne Berlin, Hamburg og München. Men Tyskland har meget mere at byde på end det. Her er 3 bud på anderledes måder at opleve Tyskland på.

Naturoplevelser

Storbyerne i Tyskland er skam dejlige. Men hvad mange ikke er klar over er, at Tyskland også er utroligt rig på natur. Landet har blandt andet 5 store og meget smukke nationalparker, som klart er et besøg værd. Du behøver ikke engang ret langt ned i Tyskland, før du kan nyde den smukke natur. Lige over grænsen ligger der nemlig en smuk og meget stor nationalpark, ligesom der lidt længere syd for grænsen ligger en nationalpark i Niedersachsen. Er Tyskland nærmere et mellemstop på din rejse til Sydeuropa kan du med fordel vælge nationalparken i Thüringen eller i det sydlige Bayern.

øl - oktoberfest

Hvilket område du skal vælge, afhænger helt af, hvilken type ferie du ønsker. Nationalparkerne tilbyder noget forskelligt, afhængig af om du gerne vil have det bjergrigt eller fladt, eller om du vil have en aktiv eller afslappende tur i naturen.

Oktoberfest

En virkelig festlig og kulturrig måde at opleve Tyskland på, er ved at tage til oktoberfest. Vidste du, at mere end 6 millioner mennesker hvert år rejser til Tyskland for at tage del i den traditionsrige fest, der hylder tysk mad- og ølkultur, når den er allerbedst? Oktoberfest er en gammel tradition, der startede helt tilbage i 1810, og startede egentlig som følge af dårlig vandforsyning. Det sydlige Bayern havde nemlig usædvanligt dårligt vand, og derfor begyndte folk at slukke tørsten i det langt mere velsmagende øl.

Selvom der er kommet styr på vandforsyningen siden, behøver man jo ikke slukke for en god fest. Oktoberfest er kendt for kæmpe ølkrus og lederhosen, tyrolermusik og winerschnitzel, barmfagre kvinder og særdeles stærkt øl. Det kan være en lidt dyr oplevelse, og måske har du brug for et hurtigt lån til at finansiere festlighederne. I så fald kan du her læse om mulighederne og at optage lån – også selvom du er registreret i RKI.

Vil du gerne opleve Tyskland fra en anden side, end du måske er vant til, er Oktoberfest en rigtig god mulighed. Her kommer du ind under huden på den tyske mad- og ølkultur og får stillet din lyst til tyrolermusik og fest.

Tysklands Bundesliga

Bundesligaen har mere end 50 år på bagen, og rigtig mange mennesker over hele verden følger troligt med i de mange tyske kampe. Flere og flere vælger dog at rejse til Tyskland for at se kampene, og faktisk har den tyske bundesliga det største antal tilskuere i hele verden i forhold til andre fodboldligaer.

stadion

Bundesligaen er endnu en sjov og anderledes måde at få tysk kultur ind under huden på. Du kan her finde en huskeliste, der er praktisk, når du tager turen sydpå for at heppe på de tyske fodboldspillere.

Previous Article

Få svar på alle dine spørgsmål på internettet

Next Article

Investering for begyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *