Indret garagen eller værkstedet ordentligt og få plads til mest muligt

Ingen kommentarer Del:
værktøjstavler
h25

Er man så heldig at have en garage eller måske endda et værksted, har man fornøjelsen af at have plads til rigtig mange ting, der ikke skal stå indendørs.  Både værktøj, reservedæk, diverse haveredskaber og alle de andre ting man får samlet sammen ender i garagen eller værkstedet. Desværre kan garager og værksteder blive enormt rodede og det kan ende med at man aldrig kan finde det man står og mangler. Derfor er det vigtigt at holde orden, og overveje nogle forskellige indretningsløsninger, der gør livet i garagen lidt lettere.

Værktøjstavler holder orden i værktøjet

Uanset om man har meget eller lidt værktøj, er det frustrerende og tidskrævende at skulle lede igennem flere værktøjskasser, for at finde lige netop det stykke værktøj, man skal bruge. Har man derimod en værktøjstavle opsat på en eller flere vægge, kan værktøjet hænge frit fremme og i lige den orden man foretrækker. Værktøjstavler kan indrettes præcis som man foretrækker det, og der kan både vælges kroge, kurve og holdere til alle slags værktøj eller materialer, der gør opsætningen overskuelig.

værktøjstavler

Reoler med klare plastkasser gør det nemmere at holde styr på småting

I stedet for rodekasser og bunker med diverse, kan noget så simpelt som enkle reoler og billige plastkasser være svaret på alle garagens problemer. På den måde kommer alle ting væk fra jorden, og kasserne gør at småtingene kan inddeles i kategorier og samles i kasser. Er man ekstra organiseret, kan kassens indhold skrives på kassens front med sprittusch eller på en dymo. Så er det nemt for både en selv og andre at se hvor alt hører til henne.

Affaldsspande med låg og jævnlige ture til genbrugspladsen

For mange husejere er det lidt for nemt at proppe diverse ting ud i garagen eller værkstedet, uden at tænke over at rodet indefra bare bliver flyttet derud. Garagen ender med at blive en halvvejsstation mellem huset og genbrugspladsen, og for manden eller kvinden, der rent faktisk gerne vil bruge garagen til noget andet end opbevaring, er det et kæmpe irritationsmoment. Brug i stedet affaldsspande med låg til flasker, dåser og andet genbrug, og kør jævnligt de større ting på genbrugspladsen, så de ikke hober sig op.

værktøjstavler

Cykelstativer eller cykelophæng på væggen

Afhængigt af garagens størrelse, kan det være nødvendigt enten at have et stativ til cykler, eller at hænge cyklerne op på væggen. Vælger man løsningen med stativet, sikrer man sig at cyklerne har en fast plads og ikke ender med at stå hvor som helst. Hænger cyklerne på væggen, sparer det mest gulvplads, men der er ikke en løsning til for eksempel børnefamilier, da børnene ikke selv kan tage cyklerne ned. Her er det bedst med et stativ til cyklerne.

Orden giver mere opbevaringsplads

Det vigtigste i garager og værksteder er noget så simpelt som orden. Ofte skal der opbevares enormt mange ting på meget lidt plads, så det handler om at være kreativ og rydde op efter sig selv. Arbejder man på sin bil eller andre projekter i værkstedet, handler det også om ikke at gå ind i noget, hænge fast i noget, eller komme til at snuble over noget, mens man har noget værktøj i hånden. En ryddelig garage kan nedbringe risikoen for ulykker i hjemmet.

Previous Article

Information angående kørekortet

Next Article

Sådan finder du det badetøj der passer dig bedst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *