Find din nye kæreste online

Ingen kommentarer Del:
online_dating
h25

Hvis du tilhører smartphone generationen er det forståeligt hvis du tror at matchmaking er et fænomen som er født af Internettet. Men sådan er det faktisk ikke.

Det er en ældgammel tradition og kunst. Folk er blevet splejset sammen igennem matchmaking siden tidernes morgengryn. Tag bare det danske ord for ”matchmaking” som er ”ægteskabsmægling”. Lyder ikke ligefrem som noget fra det 21. århundredes online verden, vel?

Vi må hellere holde os til ”matchmaking”. Ægteskabsmægling lyder godt nok lidt muggent.

Men et er sikkert, matchmaking har fået en renæssance igennem Internettet. Der findes i dag dating websider i hobetal. Datingsider til unge, til gamle, til hetero- , homo-, metroseksuelle, endda til dem der er usikker hvilken kategori de tilhører. Der findes datingsider til både hurtige knald og til ægteskab og alt imellem.

Så hvorfor ikke prøve det?

Hvilken datingside er bedst til dig?

Tja, det kan godt være et lille dilemma. Det er det altid når udvalget er så stort at det kan virke uoverskueligt. Men heldigvis findes der også mange portaler på Internettet. En dating portal er ikke det samme som en dating side.

Det er derimod en webside der giver dig et overblik over de mange datingsider. Portaler er i dag ikke til at komme udenom. De gør livet nemmere ved at skabe system og orden i et ellers kaotisk cyberspace.

online_dating_

https://datingmatcher.dk/ er en matchmaking portal der giver dig et godt overblik over de mange forskellige datingsider på nettet. Når du åbner siden, er datingsiderne ordnet i 6 kategorier. Derfra klikker du dig videre til det der bedst svarer til dine interesser.

Er online dating sikker?

Hvordan møder du ellers en date eller kæreste?

Typiske situationer er:

  • Igennem venner/bekendte
  • På en bar, restaurant o.l.
  • Til en fest
  • På stranden, i svømmehallen, til et sportsstævne
  • I parken, ved hundeluftning etc.
  • I tog, fly, bus
  • Andre offentlige steder

Bortset fra det første, lyder noget af det sikkert?

Så snart to mennesker mødes er der en chance for at den ene prøver at tage fordel af den anden. Det er del af den menneskelige natur. En vis risiko er der altid, når du vil møde et andet menneske.

Men i modsætning til offline kontakt bygger online kontakt på anmeldelser og andres vurderinger. Alle brugere af en datingside skal lave en profil som fortæller hvem de er. Og denne profil bliver vurderet af andre. Folk der snyder kommer ikke ret langt på den måde. Det bliver sværere og sværere at opretholde en falsk facade og det ved alle.

online_dating_

Hvad koster online dating?

Det er forskelligt. På de fleste datingsider kan du gratis oprette dig som bruger. Det er først når du vil i kontakt med nogen, at du skal betale. Dyrest er de sider hvor man finder partnere til hurtig sex.

De traditionsrige, store datingsider tager mere, fordi de leverer en bedre service. Du bliver matchet af en algoritme, som er en kompliceret matematisk formel. Den bruger de oplysninger du giver den og finder så det bedste match. Algoritmer er dyre at lave. Og de skal hele tiden opdateres og forbedres. Derfor gør du ikke nødvendigvis dig selv en tjeneste ved at vælge den billigste datingside.

Previous Article

Hvad gør et køleskab til et godt køleskab?

Next Article

Sådan finder du det bedste og billigste lån online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *